A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE

Filename: controllers/site.php

Line Number: 102

VARGA-Flexo Kft. - Flexonyomógépek, tekercsvágók, laminálók gyártása.

500-1200 mm szélességben

 

OKTOFLEX | PREMIUM

en hu ro

OKTOFLEX | STANDARD

en hu ro

OKTOFLEX | CASING

en hu ro

LAMINÁLÓ - TEKERCSVÁGÓ

en hu ro

NYOMATELLENŐRZŐ RENDSZER

en hu ro

Print 4.0

en hu ro

Varga-Flexo

en hu ro

Kliséragasztó

 

OKTOFLEX | PREMIUM

en hu ro

OKTOFLEX | STANDARD

en hu ro

OKTOFLEX | CASING

en hu ro

LAMINÁLÓ - TEKERCSVÁGÓ

en hu ro

NYOMATELLENŐRZŐ RENDSZER

en hu ro

Print 4.0

en hu ro

Varga-Flexo

en hu ro

Kliséragasztás

A minőségi nyomtatás alapfeltétele a pontos kliséragasztás. Ezért fejlesztettük ki sleeve-es kliséragasztó berendezésünket, ami kedvező áron, alap kialakításában is megfelel a magas minőségi igényeknek. A fixen beépített léghengeren könnyen lehet a sleeve-eket cserélni és a ragasztást elvégezni. A kétoldalas ragasztó sleeve-re történő felhelyezése után a beépített ragasztóvágóval pontosan, párhuzamosan és könnyedén levághatjuk a felesleget. A klisék beállítása egy csúsztatható-lehajtható asztalon történik, amire a klisét felhelyezve lézerfény segítségével lehet a ragasztási helyzetet beigazítani. 

A 80X-os nagyítású digitális kamerákkal készített kép segítségével, amit egy 24” LED monitoron látunk, tudunk nagy precizitással montírozni és így a mikropontok vagy szálkeresztek a nyomtatásnál pontosan illeszkednek. A ragasztási pontokat nagy fényerejű ledekkel világítjuk meg, melyeket a monitorral együtt egy mozgásérzékelő segítségével kikapcsoljuk, ha nincsenek használatban. A bekapcsolás is automatikusan történik így növelve az élettartalmukat. A digitális kamerák képét egy, a flexonyomógépre is csatlakoztatott beépített számítógép dolgozza fel, melyen az internetes távfelügyeleti rendszer is működik ingyenesen használható Skype telefonnal együtt. Ennek köszönhetően bármilyen segítségkérés vagy hiba felmerülése esetén csatlakozni tudunk, és megkezdhetjük a segítségnyújtást vagy a probléma megoldását akár közvetlenül a gépmesterekkel egyeztetve, költségek nélkül. 

A szoftverfrissítések telepítését is a távfelügyeleti rendszeren keresztül tudjuk elvégezni budapesti központunkból. Az alap változat kézi állítású kameramozgatást, magasságállítást és léghenger forgatást tartalmaz, 12-es hengerosztási lehetőséggel. Igény szerint rendelhető az összes mozgatás motoros kivitelben, digitális kijelzés a kamerák aktuális állásáról, mentési lehetőség a ragasztás minden adatáról és pneumatikus állítású vasalóhenger.

Flexonyomógépek, tekercsvágók, laminálók gyártása | Kliséragasztás


Tulajdonságok

Bővítési lehetőségek

  • Igény szerint rendelhető az összes mozgatás motoros kivitelben
  • Digitális kijelzés a kamerák aktuális állásáról
  • Mentési lehetőség a ragasztás minden adatáról
  • Pneumatikus állítású vasalóhenger

© 2018 Copyright Varga-Flexo Kft. Minden jog fenntartva!